tilbage til fremtiden(s behov)!

 

Placering: Fyn

Type: Renovering og ombygning

Størrelse: ca 180 m2

Planlagt udført: under opførelse

Projektet er udarbejdet i tæt samarbejde mellem bygherre og Werkt. Succeskriteriet har været at skabe et hyggeligt, funktionelt og spændende hjem, der både kan løse hverdagens udfordringer, samt rumme en masse gæster, når tiden er der. Samtidig skabes gode værelser og bade, der sammen med de store opholdsrum muliggør, at en familie kan leve og udfolde sig.

I det nye projekt er sjælen i det oprindelige fantastiske hus er bevaret og renoveringer løfter huset op til nutidige behov og ønsker. Det er TILBAGE TIL FREMTIDEN(S BEHOV)! 

De nye tiltag muliggør både en tættere kontakt mellem ude og inde, samt styrker forbindelsen internt i huset. Samtidig skabes en flot kantzone mellem hus og have, som dermed smelter sammen fremfor at lave en grænse. Hierakiet er genskabt og de centrale opholdsrum er placeret med direkte adgang til haven. Tillige skabes et stort view til Lillebælt i den store opholdsstue. 

Alle disse (genskabte og nye) kvaliteter gør, at huset nu er et moderne familiehus, der har stærke rødder i en stolt arkitektur.