arkitektrådgivning og byggeri

ring eller skriv og kom ind til et møde hos os i Kødbyen

 

TEGNESTUEN

Vi kan stå for hele arkitektrådgivningen - hele vejen fra skitsen til det færdige projekt. 

Hos Werkt ApS lægger vi vægt på projektforslaget og processen bag dette. Processen er hele fundamentet for den æstetiske succes med jeres projekt. Processen handler om drømme og ønsker. Vi skal inddrages i jeres drømme og ønsker. Werkts opgave er, at omsætte jeres drømme og ønsker i realistiske æstetiske overvejede skitser, koncepter og projeketforslag. Processen indebærer dialog. Dialog er succeskriteriet. 

Ring eller skriv til os, så inviterer vi til et gratis og uforpligtende opstartsmøde, hvor vi gennemgår jeres sag, og giver jer et overblik over mulighederne, budget og tidsplan.

BYGGERIET

Når projektet er tegnet og byggetilladelsen er i hus, så skal de rigtige håndværkere vælges. 

Vi kan bygge projektet og stå for hele entreprisen.  Vi sørger for at projektet bliver realiseret og I vil kun skulle henvende jer til os. Dermed slipper i for koordinering af faggrupper, byggestyring osv. Vi holder jer løbende opdateret og opsummerer på byggemøder

Vil I gerne lave en udbudsrunde, er det også fint med os. Vi laver udbudsmaterialet og får indhentet 3 tilbud på projektet.

Har I selv håndværkere, så kan vi tilbyde at være jeres rådgivere gennem sagen og sørge for at projektet bliver opført, som det var tænkt.

ET TYPISK FORLØB:

Alle byggesager har deres helt eget forløb, men generelt gælder disse overordnede punkter:

  • Opstartsmøde – ønsker, idéer og drømme
  • Projektforslag – koncept, funktion og form
  • Myndighedsprojekt – beskrivelser, lovkrav og tilladelser
  • Byggesagsbeskrivelse - projektering og detaljeret beskrivelse
  • Byggesag – byggeri, tilsyn og afleveringsforretning